Můj princ

Můj princ

Anotace: ... psáno s myšlenkou na mého manžela :o)

Jsem jako princezna

v království věčného jara.

S růží ve vlasech,

jež nikdy neuvadá,

ulehám na lože našich snů.

 

Cítím tlukot tvého srdce,

dotek měkkých rtů,

v náruči mého prince,

v objetí sametu,

klidně usínám a vím,

že se ráno probudím

               vedle tebe...

... a sny splynou s naším dnem,

jsi mou pohádkou se šťastným koncem...

 

 

Autor FroniXY, 03.03.2016
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ehm jak vypadá šťastný konec?...

04.03.2016 19:23:30 | enigman

ehm, nechám na fantazii čtenáře :o)

04.03.2016 19:59:12 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí