Znovu

Znovu

Anotace: vrátila se a on odešel...

Roztřesená kolena prozrazovaly její strach,
slzy v očích ten nepřijemný tlak!
Znovu si ji ublížil
a to ses k ní jen na chvíli přiblížil.

Pohrál sis a šel vesele dál,
ale ona umírá...
Tu bolest už znovu nesnese,
pláče jak hloupá byla,
když se k tobě znovu vrátila!!!
Autor Kariš, 08.02.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí