Smutek

Smutek

Anotace: Rozchody bolí.

mrtvá srdce žerou psi nemocní žalem,
zahořkle vyjí měníc touhu se zmarem,
chtěli by létat, bodá je zrada,
hvězdy jim zhasíná, proč?
nemá je ráda...

zlomené padají utápí slzy,
pomalu nevěříš že je to mrzí
opusť a zahoď, nech mrtvého ležet
ač pravdou se zabývat je života stěžeň,
zatratit ponížit nechat se zmást,
ve světě hlupáků z hoven bič spřást

zahořel, vyhasnul, polevil snáz
z prdele chlupy nauč se spást

krmen byl lží když úsměv šel sní,
okraden důvěrou se propadal v ní,
bolest je léčitel a smutek slast
nenech se chytit vždyť láska je past!
Autor Vitr, 06.03.2016
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně takhle to mám..

06.03.2016 17:25:51 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí