Černá vdova

Černá vdova

Anotace: Trocha té zhrzené lásky od milenky.

Sbírka: 50 dní Gomory, Stručné verše

Noc již stárne
Jen pole tiše šramotí
Šustí větve jabloní
Chrastí, co se mihne
Blýskne se v zápětí
Ozve se hrom, co nebe rozetne

Pavouk ze stínů se vyškrábal
Pouliční lampa oslňuje
Láká polibek hořký
Šestáky jsem ti nasypal
Ovoce odpuzující chudobné kurděje
Uschlý květ lákající na nektar sladký

Osm nohou, závoj stínů
Cigaret dým, výpary lihu
Staré stromy v aleji
Vidiny po nápoji z blínu
Sedm příšer kolem v kruhu
Druhou si číši naliji

Prudký jed v žilách pálí
Opojení vyprchává
Utrpení z rozkoše
Fabriky ječí do dáli
Jak tvá ňadra láskychtivá
Láska od kolotoče

Svádíš muže pro potěchu
Na loži jsi jak vlnobití
Pak oběť svou zardousíš
Zmizíš v nočním tichu
Jako vlci lítí
Kdy se mi opět vrátíš?
Autor Ravena Lupus, 07.03.2016
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí