Zapálené mosty

Zapálené mosty

Anotace: Znovuzrození

Až,
až touha a cit
přispěchají z dáli.
Uvidí záblesků pár,
z hvězdných siločar.
Deroucích se vzhůru
za rozpálené rty.
Sametem tajemství zakryjí břeh.
ROZEZNÍ!
Horkými záchvěvy dech.
Uvolní z okovů - pramínek.
Svírajíci vášeň,
spalující rozkoš
a sytíci chtíč.

Podlehnou pohledem
až...až tam.
Autor ricda, 09.03.2016
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí