V zahradách

V zahradách

Anotace: .

veď mne můj milý

veď mne do zahrad
tam v paprscích slunce
budem se hřát

bzukotu včely
co všeptá květům plod
můžeme naslouchat

a démanty na stéblech
připíjet  třpytu souznění

tam v zahradách

v objetí něžném
sobě souzeni...
Autor chatter, 18.03.2016
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Jort, Jin&Jang, Luky-33, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí