Na svatého Valentýna...

Na svatého Valentýna...

Anotace: Škoda, že někteří svátek lásky nedrží celoročně a ne jen 14. února...

V srdci vzpomínky,
blyštivé kamínky.
Do těla jsi mi je dal,
a přec ses o ně bál.

Na lásku jsme přísahali,
do nebe se vychloubali.
Hvězdy kradli z oblohy,
my dva za to nemohli.

Každým dnem,
sme začínali snem.
Vodili dlaň v dlani,
v tom bylo kouzlo milování.

V očích vášeň hořela,
sladká to vůně večera.
Měsíc mlčky záviděl,
do oken nám neviděl.

I když šel čas,
točil se v nás.
Pamatuješ, vzpomínky?
v dlaních našich kamínky.

Slibovali jsme si světa kraj,
byli spolu v prvý Máj.
I ty růže cos mi dal,
v památníku nosím dál.

Letos zase sejdeme se,
čas nás o kus poponese.
Medvídek plyšový v noci mne hlídá,
i láska tvá semnou snídá.

Konečně je tu ten den,
kdy budeme spolu jen.
Přitiskneme k sobě sklenku vína,
na svatého Valentýna...
Autor Lady_.illusion., 08.02.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí