Anděl

Anděl

Anotace: Anděl v těle žen,v myslích mužů a ve světe Idejí.

Levitující hluboko v domě mé mysli
jest zhmotněný obraz dokonalosti,
pro muže životadárný kyslík,
až mrazí dech a brní kosti.

Kam podívám se, vidím tebe,
odrazem ve vodě jsi žen,
i zosobněním pro mě nebe,
u tvého oltáře jsem klečící přistižen.

Děkuji, že otiskla ses v ženy,
sama’s příbuzná všech těch těl
krásných, co před zraky jeví se mi
a jenž laskat v náručí bych chtěl.

Ty ideo ženskosti úžasné,
sytíš mojí tužby plamen,
kéž nikdy ten neuhasne,
to v modlitbě šeptám, Amen!
Autor Serja, 22.03.2016
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná..ideální, co nikdy neodmlouvá

22.03.2016 18:58:18 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí