Odcházím

Odcházím

Anotace: ...

Odcházím. Přes všechnu tu lásku
jsem přetáhl smuteční pásku
a nezbývá než zatlačit slzy,
neboj, přebolí to brzy.

Odcházím. Snad pro to jak moc tě miluji,
utíkám a rychle se ti vzdaluji,
i když mě to strašně bolí,
uvidíš, rány rychle se hojí.

Odcházím. Mé srdce tiše vzliká,
odpor k sobě samému ve mě vzniká,
a do kolen sám sebe srážím,
odcházím, ať víc tu nepřekážím.

Odcházím. A vše ve mě umírá,
moc dní už mi nezbývá,
a nechci tě znát až budu opouštět žití,
já umírám, kéž pro tebe slunce navždy svítí.
Autor Křemen, 22.03.2016
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je to srdcervoucí, ale v mým stavu palec nahoru nemůžu dát.

22.03.2016 20:29:25 | Jin&Jang

I přes to Díky :-)

22.03.2016 21:50:59 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí