Hledání

Hledání

Anotace: ..pro Lásku takovou jaká je..

Ukaž mi Lásko, kde pravda se ukrývá
O tobě, o našich překrásných snech
Jak mohu vzdát se tě má touho marnivá?
Když se mi z duše tvé zas tají dech

Řekni mi Lásko těch pár slůvek hřejivých
Krásu co mohou mi jen tvé rty dát
Půjdu pak světa kraj po cestách trnitých
Jen abych splnil vše, co budeš si přát

Prozraď mi Lásko, proč pravda je bolestí
když postrádám oči tvé s nádechem nebe
Proč tu jsem zase sám na tichém rozcestí?
A toužím navždy být jen součástí tebe
Autor Sapkowski, 23.03.2016
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: MARKO, Jort, Kubíno, Móny, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezklamal...moc hezké...:-)

23.03.2016 18:47:33 | Móny

Děkuji,jsem rád,že se ti líbí:)

23.03.2016 18:52:56 | Sapkowski

Moc hezký :-)

23.03.2016 14:58:55 | Kett

Velice děkuji Kett

23.03.2016 15:04:25 | Sapkowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí