Nepřestanu ...

Nepřestanu ...

Anotace: ...

Nepřestanu ...

 

Nepřestanu pro moji vílu

nikdy kytky shánět,

když má je tolik ráda.

- I přes největší bolest se pro ně sklánět,

i kdybych už nikdy nenarovnal záda.

 

Nepřestanu pro moji vílu

nikdy verše skládat,

když má je tolik ráda.

- S múzou každý večer se hádat,

jaký rým ji nejvíc potěší.

Jak v každém řádku vyjádřit cit,

že bez ní žít je nejtěžší.

 

Nepřestanu pro moji vílu

nikdy malovat srdíčka,

když má je tolik ráda.

- Tajit touhu s ní noc promilovat

i kdybych jak skálu těžká měl víčka.

 

Nepřestanu pro moji vílu

nikdy posílat polibky po hvězdičkách,

když má je tolik ráda.

- Věřit, že přistanou jí na tvářičkách

a vyčarují jim ten nejsladší úsměv.

 

Nepřestanu pro moji vílu

nikdy ztrácet víru,

že i mě má taky ráda,

Že i její srdce beze mne strádá

a nejsem jen za milého blázna.

                                                                                                                                                                                                            o.v.a 2016

Autor Markvart, 27.03.2016
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, adaj, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí