Jeste je cas...

Jeste je cas...

Anotace: -

Svet se zastavil v jedine minute,
rozevrel brany sve dokoran,
zahlidla jsem Te na druhe strane,
brouzdal ses krajinou opodal.

S hlavou v oblacich,
se srdcem pod zamkem vsak,
hledis skrz na skrz,
krajinou zazraku.

Kroky Tve ovsem noci smeruji,
do hlucnych samot prazdnych ran.

Nespechej noci, tim dnem bezbarvym,
zastav se s usvitem nasich ran.

Jeste je cas...
Autor Zrzi, 30.03.2016
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Mácha, Malá mořská víla, Jort, Petbab, Lioness, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí