Sonet z nocí do Tvé mysli vkradených

Sonet z nocí do Tvé mysli vkradených

Anotace: absoulutní delikatesa :-D .... prostě sonetoidní sonet na věčné téma: láska...

Noc rosí svůj dech na mých hvězdami politých zádech,
když se zrovna houpu na klíně pravého poledne.
A slunce své obočí jen pro Mě a Tebe významně či vášnivě
pozvedne, ale já to neuvidím - budu spát.

Létám si v hvězdných výšinách
a nemám křídla,
blouzním v letargii a ve Tvých snách
a plně se přitom soustředím.

Bláznem bez terapie jsem v hříšných hrách
a učencem sibyl bezpochyb,
prohrávám a přeci Ti hrozí šach.

Piju slzy z Tvých očí,
když se zrovna raduješ a směješ...
Ty spi - já nemohu - příliš mě svým etosem hřeješ.
Autor Jasmin de Paris, 09.03.2005
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí