Debil a láska

Debil a láska

Anotace: ..

I když někdy máme namále,
já lásko v srdci tě nosím stále.
I když někdy padáme dolu,
nejspíš je nám souzeno býti spolu.

I když brzdy skřípou a vrže to jak staré dveře,
vím že nakonec moje ruka tu tvoji sevře.
Sevře ji pevně a pak zas pustí,
to je hold život, to se hold musí.

I když občas já jsem tady a ty jsi pryč,
pořád v kapse nosíš od mého srdce klíč.
Já ten tvůj taky v kapse nosím
však stává se občas, že ten klíč ztratím.

Ztratím ho a ty nechceš pustit mě dovnitř,
to pak nepomůžou ani výstřely z kulovnic.

Je těžké být debilem, lásko věř mi.
Je těžké být debilem, tak ruku dej mi.

Lítáme životem nahoru, dolu.
Lítejme dál, lítejme spolu.
Autor lukassnajdr, 02.04.2016
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetik, Móny, boneslash, Lioness, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžu se přidat? Chci taky lítat :D

02.04.2016 23:53:54 | boneslash

omlouvám se, ale jsem heterosexuál :-) :-D

06.04.2016 20:48:54 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí