Za sny

Za sny

Anotace: bojení

Věřit svým snům a za přáním jít,
není nic lepšího, než cíle mít.
Jak ale překonat to strašné zklamání,
když něco nevyjde, strach nám to nahání.
Možná je lepší snad, to všechno vzdát,
nežli říct někomu, mám tě moc rád.
Potom je otázkou, jestli to smysl má,
někoho milovat, kdo ti snad lásku dá.
Autor alasar, 05.04.2016
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí