Blondýnky jsou také krásné, ale někdy Pozor!!

Blondýnky jsou také krásné, ale někdy Pozor!!

Anotace: Není, a nebo přeci, Zmyje jedna jedovatááá :))

Blondýna svůůůdná, obličej hladký,
prsa sobě hladí, vzdychááá, mužské oči svádí.
Muž zííírá, zip praskááá, rodí se nová láska.
Ach, ach, blondýnko mááá, srnko hebkááá,
já musím lásku tvojí míti,
tvůůůj klííín chci zříti.

Zdali pak je to bobřííík huňatý, či vyholené pysky,
za tvojííí lááásku dám všechny svoje zisky.
A tak kalhoty šli dolů, lásky nastal čas,
je zamilován zbohatlík, až podobraz.
A ona také, zprvu jí láskou málem puklo srdce,
však jak mu došly prachy, odešla,
udělala z něj žebráka i blbce.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 06.04.2016
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Staré známé klišé.
Úprava textu je velmi špatná, gramatických chyb předpokládám jsi si vědom.

06.04.2016 17:04:39 | tall&curly

Kuk:-)

06.04.2016 17:37:30 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí