Otevřená brána

Otevřená brána

Anotace: Naděje... láska...

Srdce jak tisíce bubnů bije

pro Tvůj dech

Duše má snad všechno skryje

v modrých zdech

Láska má jen tiše maluje

po Tvých rtech

Touha má se s Tebou miluje

na křídlech

 

Štěstí je jako krok do neznáma

chci jít za Tebou

Tělem je duše má spoutána

a přesto je s tou Tvou

Bolest teď už je za náma

je bílou tmou

Naděje, ta zavřená brána

otevírá se nám dvoum

 

Autor Modrásek, 07.04.2016
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Malá mořská víla, Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice hezky rozebrané líbí se mi

08.04.2016 06:49:17 | Mácha

Děkuji...

12.04.2016 23:26:02 | Modrásek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí