Poslední kousky naděje

Poslední kousky naděje

Anotace: z pošmurnosti úterního rána a stále se nesoucího víkendového zklamání

Je tam někde uvnitř, dole

začpělá, jak zbytky sena ve stodole

ponížená, uražená, odbytá

nikým nedoceněná

však stále ještě živá

... láska

pro tu, co Bůhví kde furt pobíhá.

Autor hselby, 12.04.2016
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, Móny, Kapka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí