S láskou

S láskou

Anotace: slova nedokáží popsat vděčnost za uzdravení vztahů v rodině

Mohla by se psát naše dospělost

a my stále vychutnáváme mládí.

 

Je to uvíznutí v časoprostoru,

je to strach vzdát se ochranných křídel.

A také je to návrat tam,

kde nit našeho dětství byla přetnuta.

 

Život je moudrý.

A někdy dává příležitost i napravit chyby.

 

Šediny ve vlasech promlouvají o prožitcích.

A v očích se dnes už zračí mírnost.

Je v nich láska, pokora a taky uznání.

A já vidím taky moudrost a oddanost.

 

Vidím sílu srdce,

která tluče pro jeho svět, kterým jsme my,

i když čas tak neúprosně letí.

 

Velmi si tě vážím, tati!

Autor melebele, 13.04.2016
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí