Sen

Sen

Anotace: ...

Letím vzhůru až ke hvězdám

k Tobě

padám a zase se zvedám

v sobě

stojím dál a jsem blíž

k Tobě

ležím, cítím tu tíž

v sobě

dýchám

křičím

kýchám

marně vzdychám

Tvoje jméno

vepsané do sítě

v pavučinách věčnosti

odvahou marnosti

zlomená časem

vnitřním hlasem

srdce krvácí

bolest se vytrácí

tak jako rým

sedím a nedýchám

jak zraněná mícha

čekám jen na ten den

až spatřím svůj sen

Autor Modrásek, 14.04.2016
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, tak tenhle sem beru..

14.04.2016 00:39:46 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí