Cyrano

Cyrano

Anotace: ...

Zase jsou tři ráno
A venku mží
Možná dnes Cyrano
Pod balkonem
Překrásnou lží
Ukradneš svoji tvář
Roxanně
...A její srdce tiše spadne
Jinýmu do dlaně...

 

Zase jsou tři ráno
Noc ani den
Možná dnes Cyrano
Splníš
Někomu sen
Na chvíli zapomene
Na to co už znal
Že srdce přes lásku
Zůstane vždycky
jenom sval
...
Svůj širák odhazuješ v dáli
I kabát co srdce halí
Za širákem pak - pánbůh dá-li
Půjdou všichni
Co se ti smáli

Na nose...slzy...pálí...

Autor capoch, 16.04.2016
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svůj širák odhazuji v dál,
a místo kabátu co zahodil jsem,
jen do plášťě s kápí zahalím se.
Pak tiše splynu s půlnocí.
A všem se srdcem Cyrána
naději dám,
že jejich bude Roxanna.

16.04.2016 20:43:14 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí