Tvé vlasy se mi lepí na čelo

Tvé vlasy se mi lepí na čelo

Anotace: ani nevím, jestli je to pravda... ale jo, bývala...

*

horká noc

 

ani únava ze dne mne neuklimbá

auto hodí kus světla do otevřeného okna

to se odrazí od zaskleného Středohoří

a posvítí ti na hruď

 

heeeezkýýýýý

 

otočíš se v polospánku ke mně

noha ti kouká z pod deky

oddechuješ z pěkné hloubky

a já cítím jak mne pošťuchuješ bradavkou

 

taky bych chtěl pošťuchovat

ale je po půlnoci

a po tom výživném dni si zasluhuješ spánek

 

a i já

 

ráno musím jet do Jablonce

naposled přemáhám touhu si líznout

 

ale pak kupodivu brzy

mi ten Řek

jaksejmenoval,

nějak od M

 

přetáhnul přes  úsměv černý flór

(nebo  nějakej jinej hadr...)

 

tak dobjou

Autor aravara, 17.04.2016
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí