Toužíš

Toužíš

Anotace: ...

Jsem jen tečka v jedný větě

jsem jen filtr v cigaretě

jsem jen výkřik do ticha

jsem jen bodláčí co nepíchá

jsem jen noc když svítá

jsem jen pták co nelítá

jsem jen motýl bez křídel

jsem jen pel co uletěl

jsem jen múza zapomnění

jsem jen to co není


a možná

možná jsem i víc

a Ty jen toužíš mi to říct

Autor Modrásek, 19.04.2016
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: kdotoví, bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí