Řekni

Řekni

Anotace: ...

Řekni STOP a zastavím celý svět,
řekni HOP a přeskočím šestimetrovou zeď,
řekni POJĎ a v mžiku budu u tebe,
řekni SHOĎ a nebudu mít nic na sobě.
Řekni mi vše, co budeš chtít, ale pak už nech mé srdce
být...
Autor Kisska, 09.02.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí