Odepřená láska

Odepřená láska

Anotace: Člověk míní, osud mění...

Viděl jsem ženu,
úžasnou a krásnou v každém směru.
Pozorně jsem si ji měřil,
a byla to opravdu ONA, na mou věru.

Žena, kterou jsem miloval,
a jenž bych poznal v každém davu.
Žena, která jediná měla tu moc,
a popletla mi hlavu.

Pět let jsem s ní nemluvil,
Pět let pro mne byla tabu.
A najednou jsem pochopil,
že nikdy nebudu mít lepší babu.

Mezi námi je však val,
nepřekročitelný, a to my víme.
Dítě, vztahy a tak dál,
a to mi velmi přísně ctíme.

Však odpusť ubohému muži,
že Tě ve fantazii občas vidí nahou.
A svádí Tě na zakázané procházky,
jeho známou noční Prahou.

Vždy tu pro Tebe bude,
rytíř chránící Tvou zem.
Snažící se jen o Tvoje blaho,
a jeho srdce si klidně vem.

Bojovník své srdce opustí,
vzpomínky budou náhradou.
A naše časy prožité,
bohatou jeho zahradou.


Děkuji…
Autor Tomikk, 20.04.2016
Přečteno 637x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, duše v plamenech, Papagena, Tesk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach to je tak procítěné a tento silný dojem znám :-)a

07.04.2019 15:48:35 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

...vzpomínky zůstanou

29.04.2016 20:23:21 | duše v plamenech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí