Jaká jsi

Jaká jsi

Anotace: ..pro jednu dívku..

V očích máš jiskřičky půlnočních létavic
Přání svá ukrýváš, ač je jich na tisíc
A z černé oblohy do tvých rtů vpíjí se
Hvězdný prach odvátý ze zahrad měsíce

Vlasy ti proplétá divokost lesních víl
Kouzlu tvých dotyků navždy jsem uvěřil
Když tvoje dlaně jak dvě křídla motýlí
Zlehounka pohladí mojí tvář na chvíli

Voníš mi loukou za úsvitu letních dnů
Zakletá do noci vstupuješ do mých snů
A když se rozední, zbývá mi doufat jen
Že se mi neztratíš stejně jak krásný sen
Autor Sapkowski, 22.04.2016
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: MARKO, Lucucu, Jin&Jang, Móny, danaska, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastná to dívka - moc hezké vyznání

22.04.2016 11:44:04 | danaska

Ahoj, děkuji ti za milá slova..ale je to jen vzpomínka

22.04.2016 13:44:02 | Sapkowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí