Písmenková

Písmenková

Anotace: ...

Chtěla bych tě číst
písmenko po písmenku,
slovo za slovem
jak knihu krásnou.
A tam kde bude prázdný list
dopíšu tě vlatním příběhem,
ať všichni kolem žasnou
co znamená žít.
Chtěla bych tě číst
A z krásných úsměvů
B z něžného pohlazení,
celé slovo ze štěstí
celou větu z okouzlení.
Chtěla bych tě číst
vášnivě a dlouze
a podlehnout té krásné touze,
že tě můžu mít.
Autor Zlatičko, 23.04.2016
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejfor, JSJ, Danger, Dreamy, Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji z celého srdce !!

03.07.2016 19:56:04 | Zlatičko

čtu o touze a lásce a chuť žít,díky.

22.05.2016 06:26:34 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí