pro návraty z cest

pro návraty z cest

Anotace: .

až uvidím Tě stát
v krajině mých cest
už z dálky
smích Tvůj
bude mě objímat

ten den
plných náručí
zardělá chci kvést
uvěřím snům

a poznám
že milovat
milovat  není hřích

pak vezmu Tvou tvář do dlaní

a přečtu si v ní
všechna slova
co dávno dals mi


pak jim uvěřím


tajemství o lásce
co nepřemohla smrt
prokvetlá doteky
Tvého snívání
pak půjdu dál

až ke dveřím
Ty otevřeš mi

a slavit budem
spolu svítání...
Autor chatter, 24.04.2016
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: Joe Vai, Jort, Amonasr, Jin&Jang, Nikita44
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžně rozkvetlá jarní krajina, vonící láskou:-))ST

24.04.2016 07:58:36 | Nikita44

děkuji za tip, Niki

02.05.2016 14:22:00 | chatter

:-)

02.05.2016 21:06:09 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí