BOLESTIVA a SMUTOCNA

BOLESTIVA a SMUTOCNA

Anotace: Deja vu priamo z nemocnice Nesmely bozk na lave lice Razom mi vlhnu mihalnice... Najhorsia spra...

Deja vu priamo z nemocnice
Nesmely bozk na lave lice
Razom mi vlhnu mihalnice...

Najhorsia sprava od lekara
Ustipnite ma! Snad len tara!
Na srdci rastie cierna chmara...

Vycitky, cia to bude vina
Diagnoza znie rakovina
Cas zivota sa kruto mina...

Vianoce plne bolesti
Viac sa uz do mna nezmesti
Preklinam tvoje neresti...

V sale znie pohrebna gitara
Svieca uz pomaly dohara
A dusa odchadza do raja...

Kladiem si hlavu do oboch dlani

Zbohom
moj
otecko
milovany...
Autor Daniella, 25.04.2016
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: Jenda P., Frr, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí