Nevěsta v černém

Nevěsta v černém

Anotace: Není pár jako pár...

Červená hořkost na rtech.
Jsme tu sami.
Mám tyhle večery ráda.

Tak poklekni,
zrovna dneska se chci vdávat.

V černém, červeném i bílém. Hlavně štěstí.

Dotýkám se čehosi hrubého.
Vzpomínám.
Bylo bláhově.

Odvaž se se mnou do němoty.
Do nahé němoty.

Nejde to.

Dívám se do zrcátka a usměju se.
Sladce.
I hořce.

Pokládám barevné (ne)štěstí na kus mramoru.
Na hrob.

Alespoň, že voní.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 26.04.2016
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....až mě zamrazilo z toho smutku, Klárko

26.04.2016 11:19:50 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí