Most

Most

Anotace: po kterém putuji

V hlavě honí se mi divné tvary,
vroucí záludnosti hořkých myšlenek.
Do kalných barev se (tam) zamotaly,
a pod hrudní kostí mají oddenek.

Hrdlo svírá průnik rovin času,
pokřivených tíhou podlých vzpomínek.
Obrazy, co vytratily krásu,
v kamnech dohasínající ohýnek.

Most, po kterém přecházím, se bortí,
okraje se ztrácí v mračnech temnoty.
Pokouším se ještě nadechnouti,
dát mi první pomoc umíš jenom Ty.
Autor el sereno, 28.04.2016
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Urvisu, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ty pocity.. znám to.. ano znám ... jakobys mi mluvil z duše.. St..

28.04.2016 20:17:09 | tvořilka

co vlastně znamená to ST? :-D

02.05.2016 17:36:12 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí