Převtělení

Převtělení

Anotace: Když jsme byli mladí a euforicky zamilovaní v převtělení lásky souznění… vonělas jak luční kvítí...

Když jsme byli mladí
a euforicky zamilovaní
v převtělení
lásky souznění…
vonělas jak luční kvítí
stejně tak intenzivně
až do teď
po letech
v radostech
i starostech
stále a krásně
jak tehdy.
Ve vzpomínkách radost mám
jak poprvé Tě ukládám
mladou a krásnou
s duší rozkvetlou
do mého a Tvého
světa nitra.
Je v nás navěky…
Snad i v době naší smrti
Tě stále uvidím.
Děkuji, že jsem Tě našel.
Autor Krahujec, 28.04.2016
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí