V šupinách

V šupinách

Anotace: po tvém odchodu...

Dveře za tebou
hlučně uskříply
věčnou poloosu
mezi předtím a příště.

Stal se ze mě had,
svinutý krutou bolestí
v tmavém koutě pokoje,
hladovějící touhou a smutkem.

Po několika dnech
se kůže oddělila od těla
a já zůstala svlečená,
bolestivě obnažená,
s vibrujícími smysly.

Všechno zůstalo
v šupinách kůže,
ve svlečených měsících
minulých nov a úplňků
tvých doteků, vyznání,
objetí a slibů.

Jak dlouho ještě bude trvat,
než moje pomalu dorůstající
nová podoba přestane bolet?
Autor Hana Trnková, 09.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..páni.. :-)))

15.02.2007 19:25:00 | isisleo

krásná..co dodat??100:-)

09.02.2007 22:03:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí