Rty, pleť a nohy

Rty, pleť a nohy

Že napíšu ti knihu básní
To nebývá u mě zvyk
Chci vidět jen lesk tvých dásní
A velké rudé planoucí rty

O tvé pleti jsem se ještě nezmínil
Což je škoda obrovská
Protože ten její odstín
Ten hedvábí se podobá

O nohách už tu řeč byla
Připomenout však neškodí
Jak krásné a hebké, prostě nádhera
A že všechny rány přebolí

Ta báseň byla o tobě
A zapřahl bych ti trojspřeží
Jen abych najevo ti dal
Jak moc mi na tobě záleží
Autor Non nobis domine, 01.05.2016
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: lala
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí