Setkání z nebes

Setkání z nebes

Anotace: Lyricko-epická báseň o tom, jak jsme se seznámili

Do tanečních jsem si jednou zašel
Jen podívat, myslel jsem si
Ale to, co jsem tam našel
To slovy nelze vyjádřit

Prosím vyměňte se ve dvojpárech
Tyto slova nás svázala
Já jsem Filip
A já Bára

Následovalo tango naše první
Lechce erotický nádech
Vznášel se celou místností
Při letmých dotecích našich stehen

Od té doby mě nepustila
A vytesal bych jí sousoší
Aby věděla, že vždy
Když vidím ji, planu rozkoší
Autor Non nobis domine, 02.05.2016
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí