Dekou z měsíce

Dekou z měsíce

Anotace: Věnováno mé milované Barunce

Doufám, že nenastane věk
Kdy básně přestanu ti psát
A kdy k nohám nepoložím květ
Protože tě mám strašně rád

Láska pouhé slovo je
Dokázat však se musí
Snad nezavrhneš verše mé
Nezklamu tě jen iluzí

Společně životem chci kráčet
A nasadil bych ti korunu
Jenom abych ti naznačil
Jak strašně moc tě miluju

Klanit vždy se ti budu velice
Vždy a všude nejvíce
A ty tvé krásné dlouhé nohy
Přikryl bych dekou z měsíce
Autor Non nobis domine, 03.05.2016
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, Poetik, Jeněcovevzduchukrásného, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastná to dívka, tahle Barunka, když jsi pro ni napsal tak milou báseň.

09.05.2017 22:39:57 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí