Protože je krásně

Protože je krásně

Anotace: A protože jaro je čarovný čas.

 

Chomáček vaty

té cukrové cukrovější

na mých rtech

té růžové růžovější 

jako dech

červánků půlnočních

a medu ve vlasech

dnů křehce svátečních

v nečasech.

A šatech nešatech.

Venku se blýská

a srdci v záplatě

k ránu se stýská.

Vlaštovko leť

ale neodleť daleko,

sklízíme teď

co dávno je zaseto.

A seli jsme krásu

a lásku a něhu.

Ty květy rostou

u našich břehů.

 

Zazpívej.

Zatanči.

Protože je krásně. 

Autor Megan, 12.05.2016
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Mácha, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně píšeš...

23.10.2016 20:50:59 | Kapka

A nemusí tančit ani mezi pomeranči :-)

13.05.2016 06:07:49 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí