Krok

Krok

Anotace: za laskou...

Proc neudelas krok,
ten krok,
co deli nas?
Je to jen krucek,
krucek pro lidstvo,
obrovsky krok pro nas.

Neni to tezke,
jen staci vykrocit,
Ty vis,
ze ja nakroceno mam.
Jestli to citis,
tak vykroc hned.

Nechci uz cekat
a marne doufat,
zda uslysim,
Tvuj krok,
v ozvenach.

Neni vitezu,
neni porazenych,
jen tech,
co vykroci,
za laskou.
Autor Zrzi, 12.05.2016
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Jin&Jang, Dsmi, Móny, Mácha, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cekani je nejhorsi ze vseho...

14.05.2016 13:25:12 | Zrzi

To čekání je děs viď..

14.05.2016 11:59:28 | Lioness

...paroháči to vidí trochu jinak...

13.05.2016 05:56:04 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí