Osud

Osud

Anotace: .............

Nikdy neucítíš mou bolest,
nikdy neuslyšíš můj smích,
nikdy neuvidíš mé slzy!

Vše odejde tiše se mnou,
umře a už se neprobudí!
Pláčeš?

Plač, roň slzy,
přijde nový a hezčí život
a teprve tehdy pochopíš
cos nedokázal pochopit!

Zase pláč?
Ne, teď už jenom smích!
Autor LuLuS, 10.03.2005
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí