Naměkko

Naměkko

Anotace: Tak mluv-stejně budeš lhát, má lásko.

Mluvíš, lásko, jsem naměkko.
Slova šednou s časem. Víš?
Čím víc jsme si my dva blíž,
tím dál více jsme daleko.

Tvá slova-pouhé pozlátko!
"Mé tělo tě bude hřát,
navěky tě milovat."
Navěky? To jen nakrátko.

Jen mluv, ach, mluv napořád,
vždyť nechceme slyšet ticho.
I když je mi všechno licho,
tak tě budu poslouchat.

Došli jsme tak daleko,
že svá ústa otevřeš-
mluvíš, mluvíš. Lžeš, lžeš, lžeš.
Lásko, proč jsem naměkko?
Autor Pangalan, 16.05.2016
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: Kalima, Frr, Jenda P., Jiná, Krahujec, xoxo, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mne zamrazilo.. Krása.. st..

11.06.2016 10:40:28 | tvořilka

Děkuji moc, milá tvořilko :)

11.06.2016 10:47:48 | Pangalan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí