Zakázaná

Zakázaná

Posaďme se spolu do trávy

A dýchejme přítomnost

Našich citů

S vytaženými rukávy

Jsi zcela prost

Vlastních limitů

 

Mlč! Neříkej nic

Mlč! V představách mám pár skic,

které si chci prožít

 

V rozsahu dvanácti tónů

Mě zahrnuješ pohledy

Předpisy

Jsme svázáni

Toužíme naposledy

Po vzájemných dotecích

Nejen narcisy

 

Mlč! Neříkej nic

Mlč! Prozatím

Ukryjeme se

Do učebnic

 

Nelze jinak.

 

Autor roztoč_v_mé_hlavě, 16.05.2016
Přečteno 503x
Tipy 8
Poslední tipující: Marsinka, Móny, Nikita44, el sereno, Mácha, Zrzi, Jin&Jang, Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to ani nàhodou..

16.05.2016 21:34:59 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí