Kopretina

Kopretina

Anotace: strip

Pravda je štít jediný
lží je tolik, kolik chceš
umí říct kopretiny
počet lístků pravdu - cash

miluje mě, nebo ne?
trháš kolem dokola
lupínky, ty bělostné
ať se pravdy dovolá

emotikon bláhový
smajlík srdce, skrz něj šíp
userbar nenapoví
víc, nežli kopretin strip
Autor Petbab, 17.05.2016
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Ormissia, Amonasr, Kett, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já pořád taky trhám lístky a ptám se
ale i někdy kopretinu sním :-))

17.05.2016 14:15:05 | Kett

to je pak břichomluva, ne? ))

17.05.2016 16:31:22 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí