Srdce tluče hluše

Srdce tluče hluše

Anotace: A přece tluče...

Srdce bije.
Tiká a tluče.
Bije a tiká.
Trochu pomalu.
Snad...
Hluše.

Snad zachytíš mě
v pozoru.
Někdy i kluše
v pozadí.
Na obzoru.
Padám.
Volným pádem.
Nahoru.

Na horu,
která doutná,
nehoří.
Těžko na ní
vydržíš.

S očima moudrýma
žádám tě o změnu.
Sotva moudrýma.
Tak nějak koloběh.
Čekání na směnu.

Sedíme naproti sobě.
Žádná jiskra.
Oči mokré
učí se z nebe.
Z hory.
Z doutnaté hory.
Z té hory.
Koukám přímo do hry.

Stará dýmka srdce.
Jediným vzplanutím
zakalilo se nebe.
Nebe.

Doutná.
Ta hora.

Bež tam.
Do toho krásného nebe.
Šedého nebe.

Tam nahoru.
Na horu.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 17.05.2016
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí