Nebeská přítelkyně

Nebeská přítelkyně

Anotace: ...

Tlukot perutí překryl hluk z ulice

v divokém rytmu bijí a bijí.

Snad chtějí uniknout

v panice

temnotě ve které žijí.

 

Roztáhnout křídla

cítit sílu větru

opřít se o něj

směle vyrazit

nechat se unášet

vyprávět světu.

 

Chci jenom žít 

nechci se zastavit.

 

Ta bílá holubice

sedává před oknem na věži

vrací se ke mně nocí za úsvitu.

 

Těžko tomu lze uvěřit.

 

Touha ukrytá v okamžiku

když natáhnu ruku s pšenicí

ona mne pohladí

zazpívá píseň blahobytu

pak ale křídly zase udeří.

 

Rozvíří prach

křídla opět bijí

mé srdce tluče na poplach!

Zůstaň tu se mnou

ještě aspoň chvíli!

 

Že už se nevrátíš,

to já má strach!!

Autor Dsmi, 23.05.2016
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, el sereno, Jin&Jang, Tomáš Pavlík, Poetik, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na kočky jsem alergický, doma tudíž nemám toho škůdce. Ale kolem pořád nějaké potvůrky mlsné běhají.

23.05.2016 12:58:07 | Dsmi

Ta se vždycky vrátí...

23.05.2016 10:55:53 | Kett

Pokud jí nedostane do drápů nějaká kočka! :)

23.05.2016 11:33:44 | Dsmi

Pokud takovou nevlastníš,neublíží jí :-)

23.05.2016 12:29:52 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí