Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ...

Miluji, jak sladce voní šeříky,
když přivoním si vrací se mi vzpomínky.

Na spaní v jedné posteli, pod jednou dekou,
na všechny, ty ukradený chvilky s tebou.

Na společnou koupel a snídani u jednoho stolu,
na všechna milovaní, která přožili jsme spolu.

Měli jsme se rádi a měli jsme to zakázaný,
přesto jsme se scházeli a byli děsně tajný.

Stejně to o nás všichni věděli
asi nám to nepřáli
muselo to skončit, i když jsme to nechtěli.
Autor Bábovka, 24.05.2016
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomáš Pavlík, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň. Z bolesti vznikají asi nejlepší díla, je totiž velkou inspirací a nutí člověka se z toho 'vypsat'

24.05.2016 16:05:45 | Lioness

Díky... Je to tak...

24.05.2016 16:15:01 | Bábovka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí