Věřím

Věřím

Anotace: bude líp

Padla první ranní rosa
a já chodím v trávě bosa.
Ptáků zpěv mne konejší,
přemítám dny včerejší.

Padla první ranní rosa
a já chodím v trávě bosa.
Dny včerejší přemítám,
odešel jsi Bůh ví kam.

Prý čas všechny rány zhojí,
tak snad i tu duši moji.
V boji s časem neobstojím,
touhy po tobě se bojím.

Padla první ranní rosa
a já chodím v trávě bosa.
Až čas všechny rány zhojí,
život dá mi šanci moji.
Autor vagness, 25.05.2016
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, JSJ, vodnař, Kubíno, Jort, Maggot7, Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a vždy jsou tu destilované nápoje...

25.05.2016 18:49:49 | Jort

to je pravda.jinak moc děkuji.

25.05.2016 18:50:37 | vagness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí