Vivat král!

Vivat král!

Anotace: Není třeba slov,Thor ve mě,pro mě zemřel.....

Pod temnou oblohu usedám,oděna v smuteční šat,

tam,kde  louky přechází v bažinu,

tam bitevní pole začíná,

tam minulost a přítomnost budou o mou duši se rvát….

 

Už Temný rytíř po zbrani sáh,chystá se krvavá řež,

Staň se,co má se stát,

černým šátkem zamávám,

Naposled  lásko vstaň z popela ,s hlavou vztyčenou ,

S písní na rtech ,do boje běž!

 

Výkřiky marnosti v uších jak smuteční marš my zní

Do srdce noří se chladivá čepel,pomalu barví se rudým purpurem,

To Temný rytíř mečem mách  a z milosti ránu dal  poslední

 

Na zemi,v smrtelné křeči leží má minulost,

Tiše, bez pláče umírá,

hrdě nese svůj kříž

Bez lásky,víry a naděje,s úšklebkem ve tváři

teď vládu svou vítězně přebírá šedivá budoucnost… 

 

Temný rytíř helmici sňal,

duše má spoutaná oči své hrůzou šíří,

poznání přichází jak ďábel sám.

Ten,kdo byl milován teď rány rozdával,

Ten kdo byl pro mne vším, s vítězným úsměvem odchází.

Ten  kdo plenil a dobýval do noci zakřičí  

„Vivat  král“…

Autor Mates.21, 28.05.2016
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrtev je král...ať žije král....
Tak to bývá

29.05.2016 19:33:51 | Mácha

Jak výstižné,čím víc toužíš zapomenout a spálit mosty,tím víc musíš provolávat slávu a velebit co má být zapomenuto...

31.05.2016 19:59:07 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí