Útěk

Útěk

Anotace: Snad už tehdy mě k tomu myšlenky vedly...

Snad, že nejsi ten pravý,
Snad, že jsi neřekl ta slova,
Ta, která bych chtěla slyšet,
Každý další den zas a znova.

Proč to pokaždé pokazíš?
Protože já se ztrácím, víš?
Ale doufám, že mě zastavíš,
Však čekat, že ty pochopíš,
Že utíkám jen z lítosti,
Žárlivosti a bolesti,
Jen tak, že to bylo v pohádce,
Vím, jak dětinské čekat na prince...

Snad, že nejsem ta pravá,
Snad, že jsem nechtěla říct ta slova,
Ta, která jsi měl slýchat,
Lehčí opakovat stejnou chybu znova.
Autor tyxka, 10.02.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hodne ze zivota v podobné situaci jsem se také teď ocitl. Takze chápu tvé problémy a bolesti

10.02.2007 16:28:00 | Niobi

moc hezké...
cítím v tom city:)

10.02.2007 16:21:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí