Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Malé přání pro lepší spánek...

Až očka budou se ti klížit,
až pomaličku budeš usínat,
já do tvých snů se budu plížit
a něžně si s tebou hrát.
Pak pusinky odemě přiletí
na krásnou dobrou noc,
my usnem spolu v objetí
a já budu u tebe, dokud bude noc.
Pak odletím po mléčné dráze,
ale zastavím se na chviličku,
aby se ti spalo blaze,
pošlu ti tu nejkrásnější hvězdičku.
Ale ty jsi stejně ze všech hvězdiček nejkrásnější. Miluji tě a jsem šťastná, že patříš jen mně a ne těm všem hvězdám na obloze!!!
Autor Kisska, 10.02.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí