Zamilovaní

Zamilovaní

Anotace: zamilovaní

Schouleni pod peřinou,
intenzivně prožívajíc vteřinu za vteřinou.

Přijímajíc souznění,
lanem lásky spoutáni,
pro sebe jen stvořeni,
zcela sobě oddáni.

Mokem vášně omámeni
a na svět se smějící,
chtíčem,touhou poháněni,
ruku v ruce kráčící.

...zamilovaní
Autor vagness, 01.06.2016
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, JSJ, Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí